• flexslider_a
  • flexslider_a

Ser ni kommunikation som ett verktyg för tillväxt? Det gör vi. Det är där vår expertis ligger, i kommunikation som tar dig och ditt företag vidare. Vi arbetar med affärsutveckling, genom strategiskt varumärkesarbete, rådgivning och stöttning inom marknad och kommunikation, internt och externt. Och så producerar vi kampanjer, trycksaker och event förstås. Men aldrig utan att fråga varför. Så, är ni på väg? Välkomna till oss – så tar vi nästa steg tillsammans.


kalassymbol 4

TILLSAMMANS

Att förflytta ett varumärke är inget vi kan göra själva – det är något vi gör tillsammans med er. Av oss krävs det ett stort mått lyhördhet, erfarenhet och affärsförståelse. Vi tar oss tid att ifrågasätta och vända på stenar. Av er krävs fokus och samarbetsvilja. Ni kan ju er kärnverksamhet bättre än någon annan. Tillsammans kan vi skapa magi.

kalassymbol 1

ALLT KOMMUNICERAR

Vi kan hjälpa till med allt från strategisk marknadsrådgivning och varumärkesarbete, till ett snabbt uppkommet behov av bollplank i pr-frågor. Det kan gälla media- och kommunikationsutbildning, internkommunikation eller mediaoberoende reklamkampanjer och grafisk profilering. Det är nämligen så att allt kommunicerar. Från designen på visitkortet, till hur du väljer att uttrycka dig i ett mejl till en kollega.

kalassymbol 2

KALASVERKTYGET

Ja, det är vi. Arbetsgruppen som sys ihop för att passa just dina behov och ditt företag. Vår samlade kompetens och erfarenhet, våra öron och kreativa idéer, vår nyfikenhet, våra samarbetspartners och deras spetskompetens. Vi har en arbetsmodell som vi vill beskriva som kalasbra – för att den hjälper oss att alltid fokusera på resultatet. Välkomna hit så berättar vi mer.

kalassymbol 3

DÄRFÖR

Varför går vi upp varje morgon och tar oss till jobbet? Ja, den enkla förklaringen är att vi tycker det vi gör är roligt. Det är inspirerande, lärorikt och utmanande. Det finns inga standardlösningar och färdiga koncept att plocka fram ur rockärmen. Vi bildar hela tiden nya lag med er, och det gör att varje projekt, varje kontakt, är början på en ny resa, med alldeles egna förutsättningar. Det kan inte bli mycket roligare än så!